WIRELESS WIFI HOME CAMERA

Product Search

Recently viewed

We Accept

WIRELESS WIFI HOME CAMERA
WIRELESS WIFI HOME CAMERA
WIRELESS WIFI HOME CAMERA
WIRELESS WIFI HOME CAMERA
WIRELESS WIFI HOME CAMERA
WIRELESS WIFI HOME CAMERA
WIRELESS WIFI HOME CAMERA
WIRELESS WIFI HOME CAMERA

WIRELESS WIFI HOME CAMERA

₹ 2,000.00
  • Pan tilt rotation, 355°horizontal ,110°vertical. Support Wireless Wifi connection. Max. support 64GB TF card recording (not included).
  • H.264 video compression, higher definition image and lower bit rate. Megapixels CMOS Sensor, HD 720P video recording
  • P2P cloud function, peer to peer connection, no need port mapping. Android/iOS mobile devices remote view anywhere any time.
  • IR-CUT double filter. Auto switch between day and night, restoring clear true colour.
  • Motion detection function. The camera will be triggered to snapshot when detect something moving, then send messages to the phone APP.
Image

Check Home Delivery

     

       

      Please download the below PDF file.

      Download File

       

      1). Can I Set up the camera with my mobile Wifi

      Ans - No, you need a proper internet connection to set up the camera

      2). Can’t discover the camera on the same LAN?

      Ans - Make sure that your phone and the camera connect to the same router.

      3). The camera can’t record?

      Ans - Format SD card on phone APP or take out the SD card and format it on PC. Then plug in the SD card. If the record indicator is off, it means something wrong with the SD card itself. Power off the camera when plugged in or take out the SD card.

      4). Scanning QR code doesn’t work?

      Ans - Check if the camera is facing straight to the QR code, and then move your phone.

      5). Camera list shows offline?

      Ans - Make sure if the camera is successfully connected to the network. The camera must connect to the router, not directly to modern.

      6). Camera list shows? 

      Ans - First, check if the network indicator light is on. If not, it means the camera is not connected to the network. Second check if you enter the right password.

      7). Forget the password of the camera?

      Ans - There is a reset button hole on the bottom of the camera. Reset the camera, then the camera restores the default password “123456”

      8). Mobile phone APP “V380” and CMS on PC can’t access to the camera simultaneously? 

      Ans - An account can be used by only one user at the same time. Register more accounts for multi-users.

      9). Can’t receive alarm emails?

      Ans - Check if the emails are in your spam folder.

       

      Shipping

      We ship product in less than 24 hours for normal order and same day dispatchment is done when you choose "Same Day Dispatchment" option while checking out.

      Return & Refund

       We Provide No Questions Asked Free Returns And Replacement Up To 6 Months. If you are not happy with any of our products, due to any reason, you can return it back to us up to 6 months.

      Seller's warranties

       6 Months Replacement Warranty

      Payment

           

       Buyer protection

      Full refund If you pay through net banking, debit or credit card
      Product Replacement if you pay through Cash On Delivery.

      Customer Reviews

      Based on 46 reviews
      76%
      (35)
      15%
      (7)
      9%
      (4)
      0%
      (0)
      0%
      (0)
      m
      m.s.
      Awesome

      Great product and awesome support team

      K
      K.S.
      Satisfied

      Pretty much happy with the product. Thank you Gadgethug

      H
      H.D.
      Good but can be better

      Product is good but it can be better with some more functions

      R
      R.H.
      Service Achi hai

      Apki call support team acha hai. Mereko ek prodblem ho raha tha wo suljha diya hai

      P
      P.U.
      Camera Theek hai

      Theek hai